Jouluisat lahjakortit 2017

Porvoon paikallisyhdistys lahjoitti jälleen vähävaraisille lapsiperheille ostoskortteja jouluisan tunnelman turvaamiseksi. Lahjoituksen saavat perheet valikoituvat yhteistyössä Porvoon kaupungin lapsiperheiden sosiaalityön toimiston kanssa.

Lahjakortit palvelupäällikkö Annika Immoselle kävi luovuttamassa hallituksen varajäsenet  Gun Hede, Kaarina Wallenius sekä puheenjohtaja Erja Hanni.

Porvoon Pelastakaa Lapset ry on ollut kuluvana vuonna 2017 aktiivinen myös Eväitä elämään -ohjelmassa. Lukuisat lapset ja nuoret ovat saaneet tukea koulukäyntiin sekä harrasteisiin. Tästä mahdollisuudesta meidän paikallisyhdistys haluaakin kiittää yksityisten lahjoittajien lisäksi mm. seuraavia yrityksiä ja yhdistyksiä: Osla, Aktia, SMS-Testing Oy, Hautaustoimisto Nyman & Co Oy sekä Rebekkaloosi ry ja Porvoon sairaalan henkilöstö ry.

Kiitos kuuluu myös Hotelli Seurahoville kokoustiloista kaupungin ydinkeskustassa.

Kauhavan paikallisyhdistyksen lahjoittamat upeat Hyvän Mielen-neuleet löysivät 13.12. tiensä Porvoon kaupungin Turvataloon.

Onnellista ja tapahtumarikasta vuotta 2018!
Hallitus & muut aktiivit